Транссексуален от Пловдив иска да е Мис Плеймейт 2020

Нещо за четене
11:14 - 29 Юли 2020
12793
Транссексуален от Пловдив иска да е Мис Плеймейт 2020

Транссексуален от Пловдив ще се бори за диамантената корона на конкурса Мис Плеймейт 2020. Това се случва за първи път в историята на състезанието, а кандидатката от града на седемте тепета носи името Симона Галинова. 

Блондинката е на 23 години и тъпче конкуренцията със 720 кб. силикон и изкусително Барби излъчване. Симона разбира, че е различна още като дете, а от 16-годишна започва усилено да подготвя тялото си към това, което тя най-много иска – да е жена, пише trafficnews.

От две години отлага да се запише за участие в Мис Плеймейт, но сега смята, че е готова да покаже себе си и с участието си да обърне вниманието на обществото към различните. Мечтае да бъде звезда, а един ден да има семейство и дете. 

В своята видео-визитка, Симона споделя още, че няма гадже, тъй като е с големи претенции. Сред критериите на русото изкушение са мъжът до нея да бъде поне 1,90 см, да има дебела банкова сметка и да бъде много палав в леглото. 

Скандална кандидат-кметица на Момин проход също е сред претендентките в конкурса. Това е 34-годишната Диана Габровска, заради, която в навечерието на местните избори миналата есен избухна грандиозен скандал. Повод за това бяха еротичните снимки на кандидатката за кмет на Момин проход, които затрупаха социалните мрежи и шокираха обществеността.

Всъщност, Диана Габровска е щастлива съпруга и горда майка на две прекрасни деца. В конкурса участва, за да покаже, че провокацията не я плаши и за да докаже, че жените с деца могат да бъдат също толкова сексапилни, както 20 годишните момичета.

Участничките в надпреварата бяха представени в изминалия петък, на горещо парти в известно заведение в Слънчев бряг. Медицинска сестра, студентки, танцьорки и емигрантка също са сред претендентките за титлата. 

Традиционно, диамантената корона за победителката ще бъде изработена от Велина Смет, а едно от момичетата ще си тръгне с чисто нов автомобил. 20 000 лева и още много подаръци ще бъдат само част от наградите на конкурса, чиито финал ще бъде през есента. Гласуването ще става онлайн на официалния сайт playmate.bg.