Траволта е лудо влюбен в Марго Роби

През ключалката
11:04 - 14 Септември 2024
1620
Траволта е лудо влюбен в Марго Роби

Джон Траволта разкри, че е "лудо влюбен“ в "прекрасна“ австралийска актриса и би искал да работи с нея. Актьорът разкри, че става въпрос за Марго Роби, с която се срещнал за първи път червения килим на Оскарите.

В откъс от предстояща поява в нов подкаст, наречен "Beyond the Sale“, воден от магнатите в областта на недвижимите имоти Шейн Спитери и Кърсти Кънингам, Траволта каза: "Марго Роби... о, боже мой, човек може само да мечтае. Просто я обичам и тя беше в един от любимите ми сериали, наречен "Пан Ам“.

Той продължи да споделя, че всъщност е срещнал актрисата на наградите Оскар през 2022 г., когато успял да ѝ се обясни в любов и да я похвали за участието в сериала. Той добави, че ѝ е казал "беше толкова хубаво, ти беше толкова добра“.

Траволта разказа какво я е попитал, когато са се срещнали: "Чух, че винаги си искала да бъдеш стюардеса?, но тя каза: "Не! Винаги съм искала да бъда пилот!".

Известно е, че актьорът е дипломиран пилот на самолет от 22-годишна възраст и взема уроци по авиация от 15-годишна възраст. Наскоро получи лиценза си да пилотира Boeing 737.

В момента Марго Роби е в пауза от актьорската си кариера, тъй като очаква първото си дете със съпруга си Том Акърли.