Треньорът на Барса се отнесе неуважително към Бруно Фернандеш и Юнайтед

Двубоят между Червените дяволи и каталунците роди ново съперничество

Спорт
12:23 - 24 Февруари 2023
1256
Треньорът на Барса се отнесе неуважително към Бруно Фернандеш и Юнайтед

Старши треньорът на Барселона Шави се отнесе неуважително към полузащитника на Манчестър Юнайтед Брунов Фернандеш, като по време на пресконференцията си преди реванша между двата тим в Лига Европа не споменаваше името му, а го наричаше „португалеца“.

Отговорът на Манчестър Юнайтед не закъсня и след края на двубоя, спечелен от англичаните с 2:1, написаха: „Нашият португалец“ в социалните мрежи. Бруно Фернандеш помогна на своя тим да елиминира Барселона, асистирайки на Фред за изравнителното попадение на „Олд Трафорд“.

„Ерик Тен Хаг изгради отбор и извлича най-доброто от своите играчи. Това говори много за това кой е той. Тактически той е много добър и знае как да се справя доста добре със съблекалнята. Вижте Санчо, Рашфорд, португалеца... И вижте как играе Фред“, бяха думите на Шави, които жегнаха Юнайтед.

Младата звезда на Манчестър Юнайтед Алехандро Гарначо захапа големия талант на Барселона Педри, след като „червените дяволи“ елиминираха каталунците от Лига Европа.

Изрусеният аржентинец отпразнува победата със celebration-а (б.р. – начин на радване) на испанския техничар, а след това привлече вниманието и с публикация в социалните мрежи.

„Големият отбор продължи в следващия кръг“, написа Алехандро Гарначо в Инстаграм.

Педри не игра в двубоя на "Олд Трафорд" заради тежка контузия, която го вади от терените за около месец, получена в първата среща на "Камп Ноу". Все още не е ясно какво е породило напрежението между двамата талантливи младоци.