Треска за залози: Васил Терзиев - фаворит на букмейкърите

Различни заложни къщи пуснаха ставки и опции за името на следващ кмет на някои от най-големите населени места у нас

Новини
19:25 - 11 Октомври 2023
6427
Треска за залози: Васил Терзиев - фаворит на букмейкърите

Когато наближат избори букмейкърите също се активизират и пускат опции за любителите на залози. В повечето пъти коефициентите са доста показателни и излизат и на практика. Виждали сме всякакви налудничави теми и ставки - от раждане на принцеси, наследници, коронясване на различни особи, президентски избори... Е, у нас наближават кметските избори и е нормално да бъдат предложени такива варианти.

Наблюдението показва, че заложните къщи са пуснали своите предвиждания и коефициенти, които разпалено се коментират в различни чатове и групи - от политически до спортни.

Любителите на залози, които се впускат в най-екстравагантни приключения, различни от футболни мачове, надбягвания с коне и хрътки, сега ще могат да опитат късмета си и с имената, забъркани в кандидатурите.

В София ще е една от най-интересните битки на 29 ноември, а изявен фаворит се очертава Васил Терзиев, чийто шанс да стане градоначалник на столицата е оценен с 1.40. След него, и то с доста изоставане, е издигнатият от ГЕРБ Антон Хекимян, след това Ваня Григорова. Със 126.00 е оценен шансът на Радостин Василев, Мадж Алгафари и Емил Атанасов, но ще видим...

Явен фаворит за Пловдив е Костадин Димитров, а конкуренция ще му бъде Ивайло Старибратов.

От големите на градове и най-сигурен, ако изобщо има нещо сигурно на този свят (освен смъртта и данъците), се очертава Димитър Николов. Ставката от 1.05 говори достатъчно красноречиво и наистина там ще е супер изненада, ако някой успее да смени настоящия кмет на Бургас. Далеч зад него са Димитър Найденов и Тодор Ангелов.

Във Варна битката се очертава най-балансирана - настоящият градоначалник Иван Портних е със ставка 1.66, а разликата между него и Благомир Коцев е доста малка. Във врата им дишат Коста Стоянов и Христо Димитров, като очакванията са те да се намесят сериозно в изборите.

Е, както се казва - не остана. След малко повече от две седмици ще видим дали наистина цифрите означават нещо и дали 2 + 2 = 4.