Третата световна война се отлага

Пълното Слънчево затъмнение над Америка може да донесе даже нещо хубаво, смята топ астролог

Актуални новини
16:31 - 22 Април 2024
6011
Третата световна война се отлага

Хората се притесняват, че ще има Трета световна война. Накратко казано - аз не мисля, че скоро ще има. Не мисля, че ще е тази година - и следващите няколко няма да е.

Тази успокояваща прогноза прави топ астрологът Трифон Николов в разговор в социалните мрежи. Николов борави със сидералния зодиак и е известен като специалист по древна астрология. Той съветва хората да се опитат да живеят спокойно. И обяснява:

„Втората световна война, която е толкова ужасна, се случва във връзка с един 960-годишен цикъл. Става въпрос за съвпада на Сатурн и Юпитер в Овен, който е веднъж на 960 години. Той всъщност дава начало на нов исторически процес и цикъл. Така че новото начало вече беше поставено и събития от чак такъв калибър не очаквам в момента - не в това десетилетие”,

категоричен е Трифон Николов, визирайки съвпада на двете планети в Овен през лятото на 1940 г. Той прави и съвсем различна интерпретация на Пълното Слънчево затъмнение от 8-и април тази година: 

„Има нещо положително по отношение на Пълното Слънчево затъмнение над Америка. По принцип то е лош знак и показва големи трудности за Северна Америка. Обаче не винаги нещата са толкова черни. Очакваше се по време на затъмнението да се видят Сатурн и Марс, кометата – но това не се случи. Така лошите знаци на затъмнението не присъстваха, не бяха видими с просто око”, подчертава астрологът. 

Най-важното според него е, че по време на затъмнението са се виждали добротворците  Юпитер и Венера. „Освен това затъмнението имаше бяла корона. Самият факт, че Юпитер и Венера присъстват, обезсилва злото на затъмнението. Древни текстове в Месопотамия казват, че при такава ситуация всъщност злото няма да се случи и даже затъмнението може да предвещава хубави неща”, обяснява Трифон Николов.