Триъгълно НЛО заснето над САЩ

Поредният странен обект е наблюдаван в Ню Джърси

Мистика
17:34 - 06 Юни 2020
6978
Триъгълно НЛО заснето над САЩ

Във вълнуващите се от граждански протести Съединени щати вече са убедени, че неидентифицираните летящи обекти не просто наблюдават, а и пазят някои от районите в страната. Предимство в това отношение има щатът Тексас, следван от Ню Джърси, Айова и Калифорния.

В началото на юни т.г. астроном-любител успява да заснеме огромно триъгълно НЛО, извисяващо се в нощното небе над щата Ню Джърси. В публикуваното видео се виждат три червени светлини, които плуват бавно над паркинг, след което изчезват зад дърветата. Мъжът, който се представя като Nooch1020, и неговата приятелка Браяна на 31 май т.г. наблюдавали небето над Уинслоу, опитвайки се да познаят кои звезди са планети и кои са истински звезди. Те с огромна изненада видели как три ярки точки „плават“ по небосвода.

Според очевидци става въпрос за огромен триъгълен неидентифициран летящ обект, който е трудно да се различи в нощта. В един момент обаче изглежда, че той е на път да се покаже. Има и предложения, че това са обикновени китайски фенери. Други смятат, че е наблюдавано поредното изпитание на тайната военна технология.

През последните няколко месеца подобни светлини все по-често "плават" над Съединените щати. Самите американците наричат ​​Тексас гореща точка по отношение появата на светещи НЛО.