Трима изнасилили 9 коня, крава, коза и няколко кучета

Извергите бяха осъдени от 20 до 41 години затвор в САЩ

Новини
15:18 - 24 Април 2019 (обновена)
13852
Трима изнасилили 9 коня, крава, коза и няколко кучета

Америка е в потрес! Полицията в Пенсилвания арестува трима мъже за изнасилване на животни. 31-годишният Матю Брубейкър, Тери Уолъс (41 год.) и Марк Мийсникоф (34 год.) получиха присъди от 20 до 41 години затвор.

Те бяха обвинени и признати за виновни за изнасилването на поне 12 животни в импровизирана плевня "Маус лейн".

"Тримата мъже са обвинени в повече от 1400 престъпления на сексуално насилие и жестокост", заявиха от прокуратурата в Пенсилвания.

Те построили хамбара преди години и една част от него била конструирана във формата на латинската буква V, за да им е по-удобно, когато животното е заклещено.

Понякога те карали и тийнейджъри да държат животните и да гледат, докато извършват сексуални деяния.

Властите са били предупредени от момчето, което е живяло с тях. На 18 август 2018 година полицията е извършила оглед и претърсване хамбара, а също така е намерила и голямо количество клипове с животните.

Различни организации са взели травматизираните животни, за да се грижат за тях.

Адвокатът на Мийсникоф - Джоузеф Райън, разкритикува присъдите от 20 до 41 години затвор.

"Това е тежко. Такава присъди би получил някой за убиство от трета степен. Те не са насилвали деца, нито са наранявали хора. Това, което са извършили е отвратително, но те се нуждаят от психиатрична помощ, а не от толкова голяма присъда", каза Райън.

Прокуратурата заяви, че злоупотребата с животни от страна на тримата, е започнала през 2014-та и се е случвала ежеседмично.