Трима пребиха пловдивчанин след Хелоуин

Момчето е в болница с тежка черепно - мозъчна травма с опасност за живота

Актуални новини
22:07 - 01 Ноември 2019
6606
Трима пребиха пловдивчанин след Хелоуин

Млад пловдивчанин е в болница в тежко състояние след пиянски скандал в петък сутринта. Инцидентът е станал на бул. "Санкт Петербург", а пострадалият е бил нападнал от няколко човека. Той и приятелката му били в нощно заведение за Хелоуин, съобщи TrafficNews.

Младежът е бил изведен от охраната на  дискотеката, защото бил доста неадекватен, а неколцина мъже го последвали навън, за да се разправят с него. След сигнал на приятелката му, която се върнала да потърси помощ, охраната на клуба се е намесила и предотвратила саморазправата. 

Пловдивчанинът и момичето си тръгнали, като спрели на булеварда, за да хванат  някое от преминаващите таксита. В същото време обаче били настигнати от мъжете, които го нападнали пред дискотеката и те отново се нахвърлили върху него с юмруци.ь

Младият мъж паднал на земята и загубил съзнание. Приятелката му започнала да звъни на 112 , но на спешния телефон никой не отговарял. Тя се върнала до дискотеката да потърси помощ и от персонала също започнали да звънят за линейка. Успели да се свържат чак след 20 минути и едва тогава от 112 изпратили линейка. 

Момчето е настанено в интензивно отделения с черепно- мозъчна травма. Той е с опасност за живота. Полицията е започнала незабавно разследване на случая, а нападателите са разпознати, тъй като целият побой е бил запечатан от видеокамерите на близките заведения. От охранителната фирма са предоставили всички записи , на които са запечатани двата побоя. На този етап тримата мъжа, които са били жертвата, са установени и задържани. Ясен е човекът, нанесъл фаталния удар. Случаят е докладван в прокуратурата, където е образувано досъдебно производство.