Триумф! Трети български красавец омайва световните подиуми за месец

Нещо за четене
16:00 - 26 Юли 2019
7547
Триумф! Трети български красавец омайва световните подиуми за месец

Край на стереотипите и дискриминацията и триумф за българските мъже! Трети роден хубавец се е отправил към световните подиуми с амбицията да спечели титлата за красота.

30-годишният Росен Митков ще представи България на престижния международен конкурс Men Universe Model 2019. Бляскавото модно събитие ще се проведе на 1 август в Доминиканската република.

Роденият във Великотърновско Росен е единственият българин, достигнал до елитния конкурс, в който дори самото участие ще му отвори широко вратите в модния бранш. Боляринът живее в Испания след 18-атата си година и вече има участия в модни дефилета и фотосесии. Първият голям успех за него идва през март миналата година с участието му в конкурса “Мистър Аликанте”, който печели с разбиваща победа над конкурентите.

Боляринът Росен Митков ще представи след дни България на международния конкурс Men Universe Model 2019 в Доминикана

Конкурсът в Доминикана ще премине в три кръга, като в първия претендентите за титлата ще дефилират по бански, а в другите два ще носят официално и ежедневно облекло.

Топмоделът споделя, че за оценяването на моделите няма ясни критерии, тъй като не е важна само визията и безупречният външен вид на участниците, но и цялостното им излъчване.

„Хорото” поведе 31-годишният Александър Петров, който в началото на месеца за пръв път донесе титлата „Мистър Гей Европа” в страната ни. Софиянецът спечели надпреварата в конкурс, в който премери сили със съперниците си в осем различни предизвикателства. Освен приятна визия, претендентите за титлата в този конкурс трябваше да демонстрират и известни познания в определени области и дори да попълнят тест от 50 въпроса.

Александър Петров (в средата) в началото на месеца за пръв път донесе титлата „Мистър Гей Европа” в страната ни

Седмица по-късно нашият модел Даниел Георгиев влезе в историята, като отмъкна короната в конкурса „Мистър Свят” (Man of the world 2019). Българинът взе първото място за най-добро тяло в света и бански, надпреварвайки се с 30 други претенденти във филипинския град Сан Хуан. Най-красивият българин е известен с дефилетата си за италианските гиганти „Долче и Габана” и „Армани”, а освен с моделство Даниел се занимава с пиар и организиране на събития.

Моделът Даниел Георгиев спечели първото място за най-добро тяло в конкурса „Мистър Свят” във Филипините