Троловете пак наплюха Алла Пугачова за юбилея

Ако по-рано някои артисти се опитаха да се докоснат до нея, сега мнозина не виждат нужда от това

Русия
21:03 - 16 Април 2024
3873
Троловете пак наплюха Алла Пугачова за юбилея

След последната си годишнина Алла Пугачева получи минимум публични поздравления за 75-ия си рожден ден. Само няколко души, останали в Русия, се осмелиха да публикуват мили думи по адрес на певицата.

Както каза продуцентът Сергей Дворцов, мнозина направиха това, за да изразят негативното си отношение към действията и изявленията на артистката. 

Той припомни, че руските федерални телевизионни канали също не показаха никакви документални филми, посветени на дивата на руската естрада. По традиция на всеки рожден ден на руски знаменит творец телевизиите изобилстват от филми и предавания, посветени на техните постижения. 

Той твърди, че подобна реакция на обществото е трябвало да се очаква, тъй като Пугачова така и не се извини на руснаците.

„Днес много артисти открито показват на Пугачова, че тя се държи грозно. Започна процесът на забрава". Според него влиянието на Пугачова в Русия отдавна е загубило предишната си сила.

И ако по-рано някои артисти се опитаха да се докоснат до нея, сега мнозина не виждат нужда от това.

Преди това, каза продуцентът, мнозина изпитваха страх и трепет към Алла Борисовна. Сега обаче имат възможност да кажат какво наистина мислят за нея.