Трупът на Лиъм Пейн още виси в Аржентина

31-годишният бивш изпълнител от групата "Уан дайрекшън" падна фатално от балкона на хотела си

Шоу
13:43 - 25 Октомври 2024
4367
Трупът на Лиъм Пейн още виси в Аржентина

Съкрушеният баща на Лиъм Пейн е бил предупреден, че може да се наложи да чака 10 дни за разрешение да отнесе тялото на сина си в родината му. Джеф Пейн пристигна в Буенос Айрес миналата седмица, за да идентифицира официално сина си и да го върне у дома, след като 31-годишният бивш изпълнител от групата "Уан дайрекшън" падна фатално от балкон на хотел.

66-годишният автомеханик посети моргата, където е тялото на сина му и разговаря със служители на аржентинското министерство на правосъдието, които разследват обстоятелствата около трагедията.

Неутешимият баща посети и бутиковия хотел CasaSur Palermo, където почина синът му и благодари на феновете за тяхната почит и бдение.

Аутопсията установи, че певецът е издъхнал вследствие на множество наранявания след падането си от 13 м височина от балкона на апартамента.

Към момента обаче прокурорите третират причините за смъртта му като "неубедителни", докато чакат резултатите от токсикологичните експертизи.


Снощи водещият следовател - прокурорът Андрес Естебан Мадреа, се е срещнал с Пейн, за да го информира лично за хода на разследването, като му е казал, че може да минат 10 дни, преди резултатите от изследването да се върнат от лабораторията.
„На Джеф беше казано, че може да отнеме 10 дни, за да приключат тестовете и той да заведе Лиам у дома“, разкрива приятел на семейството пред "Дейли мейл".