Тунингованата Ангелкова лъже, че още е министър, цъфна на конференция в Саудитска Арабия

Пинокио и барон Мюнхаузен, взети заедно, пасти да ядат

Политика
13:08 - 01 Декември 2022
5716
Тунингованата Ангелкова лъже, че още е министър, цъфна на конференция в Саудитска Арабия

Николина Ангелкова в момента се вихри на среща на министрите на туризма в Саудитска Арабия, където се представя за длъжностно лице, макар отдавна да се е разделила с всички държавни постове. За измамата алармира известната журналистка Лияна Панделиева.

Ето какво разказва Лицето на демокрацията:

Ангелкова беше кофти министър на туризма от ден първи и така завърши туристическите си попълзновения от името на държавата. Дали?
 
Всъщност - не!

Николина Ангелкова се е уредила с поредна екскурзия - този път на среща на министрите на туризма - в Саудитска Арабия, където се представя за...зам.-председател на Комисия по туризъм в българския парламент.

Ама тя не е дори депутат - ще кажете. Не е! Вярно е, че не е! Това обаче не пречи на Ангелкова и новия ѝ нос да се намърдат на екскурзийка и тя да не се обади на организаторите, че няма какъв да го дири на форума от името на българската държава. Тоест нито председателят, нито зам.-председателят на Комисия по туризъм от парламента отиват на срещата, защото там е Николина. Истинският ни министър е поставен в положение да се преструва, че е в реда на нещата от името на България в Рияд да се пъчи самозванка.

Кадрите от "преди и след" не променят явлението Ангелкова. А тя провежда официални срещи от името на българската държава!

Пинокио и барон Мюнхаузен, взети заедно, пасти да ядат!