ТВ ВОЙНИ: Новият секссимвол на Би Ти Ви откраднал жената на Стефан Щерев

Петър Дочев е атакуван от десетки колежки, но не поглежда встрани от Ирмена Чичикова

Шоу
12:28 - 24 Октомври 2023
21098
ТВ ВОЙНИ: Новият секссимвол на Би Ти Ви откраднал жената на Стефан Щерев

Петър Дочев, който зае мястото на Сашо Кадиев в предаването „Преди обед“, бързо се превърна в секссимвол и за зителките, и за колежките си в Би Ти Ви. Но Пепи е щастливо обвързан с Ирмена Чичикова, която е с 8 години по-възрастна от него.

Талантливият актьор ухажвал красавицата цели две години, докато я спечели. Преди това тя е имала 13-годишна връзка със Стефан Щерев, който води сутрешното предаване по БНТ „100% будни“. Има слухове, че Петър е отмъкнал Ирмена под носа на колегата си, но младият актьор се кълне, че няма общо с раздялата им. 

Щерев се оказа ъгълът над 90 градуса в любовния триъгълник

Непосредствено преди да го одобрят за водещ в bTV, Петър планира да замине за САЩ по работа, където да остане около 6-7 месеца. Това обаче не се случва. „Беше свързано с мой дългогодишен проект. Когато му дойде времето, ще разкажа повече за него“, споделя водещият. В крайна сметка избира да започне в „Преди обед“, тъй като това е голяма възможност за него да стане по-популярно и разпознаваемо лице. 

В началото Дочев мисли, че го канят за водещ на рубрика и се явява на предварителен кастинг, а когато е избран за водещ, не може да повярва. Признава, че все още се опитва да свикне с новата си роля, но се надява скоро да се отпусне и да скъси дистанцията със зрителите.