Тв звезда вози трупове в САЩ

Общество
11:04 - 08 Май 2020
2263
Тв звезда вози трупове в САЩ

Турската тв звезда Толга Карел, когото бабите помнят с превъплъщението му на дръзкия Оуз в култовата поредица „Листопад“, е направил рязък завой в професионален план.

Актьорът вече не желаел да се снима и изхранвал себе си и семейството си като тираджия в Америка. Припомняме, че преди 2 години Толга се премести да живее зад Океана заедно със съпругата си Сара Скоти и малката им дъщеричка.

Преди дни Карел се обадил по телефона от САЩ в ефира на турския Kanal D, за да съобщи тревожна новина. Актьорът, който работи като шофьор и разнася пратки на къси разстояния, споделил в живата телефонна връзка, че е имал необичайна „доставка“. Без да знае, в служебния автомобил на 41-годишния красавец са били натоварени 12 трупа на починали от коронавирус.

Когато видял, че товарителницата е адресирана до местното гробище, Толга отворил каросерията и останал шокиран от гледката, но все пак изпълнил доставката.

Последните няколко години от живота на звездата са наситени с драматични обрати. Най-тежката драма, която го сполетя, бе диагнозата рак, която той получи през 2018 г. Тогава Оуз призна публично, че има онкологично заболяване, но шансовете му да го пребори са добри. След серия от химиотерапии бившият актьор успя да овладее болестта и в момента е в ремисия.

Откакто пребивава в Щатите и има семейство, турският секссимвол преживял метаморфоза и тотално заличил лошия си имидж. Преди да се ожени, Толга сменяше приятелките си през месец и имаше явни проблеми с алкохола. След сблъсъка с тежката диагноза обаче намерил себе си и скъсал с предишния си начин на живот.