Уау! 2,6 млн. долара за билет за сблъсъка Роналдо - Меси!

Мачът е на 19 януари в Рияд

Новини
16:53 - 17 Януари 2023
1816
Уау! 2,6 млн. долара за билет за сблъсъка Роналдо - Меси!

Умопомрачителните 2,6 милиона долара бяха извадени за специален билет за мача между Кристиано Роналдо и Лионел Меси на 19 януари в Рияд.

Двете звезди на световния футбол ще излязат един срещу друг в приятелски мач между ПСЖ и сборен тим от най-добрите играчи на саудитските Ал Хилал и Ал Насър, чийто капитан ще е португалецът.

Този двубой ще е и дебют на Роналдо в Саудитска Арабия, тъй като от пристигането си в Ал Насър досега той нямаше право да играе поради различни административни спънки. 

Специалният билет, озаглавен „Отвъд въображението“, е пуснат на търг, който приключва на 17 януари. Този, който извади най-много пари за него, ще получи правото да участва в награждаването, а също и да посети двете съблекални на отборите и да се срещне лично с Меси и Роналдо.

Засега в наддаването с $2,6 милиона води саудитският бизнесмен Мушреф Ал-Гамди, който е генерален мениджър на група за недвижими имоти AqarOne.

Двубоят между ПСЖ и сборния тим ще сблъска Меси и Роналдо за пръв път от 2020 г., когато Ювентус на Кристиано победи Барселона на Лео с 3:0 в Шампионската лига.