Уау! Неделя Щонова разтресе дупе за милиони в "Денсинг старс" (снимки)

Палавата докторка нагорещи ефира в страстна самба с Наско Месечков

Нещо за четене
22:49 - 20 Февруари 2024
45754
Уау! Неделя Щонова разтресе дупе за милиони в "Денсинг старс" (снимки)

Дупе за милиони и феноменална пластичност показа д-р Неделя Щонова на старта на „Денсинг старс“ тази вечер, след като се развъртя като фурия в стастна самба. Партньорът й на дансинга Атанас Месечков едва я удържа в ръцете си.

Неделя и Месечков в ритъма на самбата

В края на танца телевизионната водеща обви врата му с крака и направи зрелищен шпагат. „Браво, страхона си! Исках да бъдеш още по-разкрепостена!“, нахъса я след изпълнението й съдийката Илиана Раева, а публиката изригна в аплаузи.

Горещото изпълнение на д-р Щонова получи заслужено високи оценки от безкомпромисното жури в лицето както на Илиана, така и на Галена Великова и семейната двойка Франциска и Томаш Папкала. Преди Неделя на паркета се завъртяха синоптичката Натали Трифонова, певицата Боряна Баташова и ергенът Виктор Стоянов.

Въпреки че се справи перфектно, Неделя не е застрахована от отпадане, защото конкуренцията е свирепа. Както Lupa.bg извести, още тази вечер една от танцовите двойки ще се класира последна и ще отпадне. Кой да остане в предаването и кой ще си тръгне от него решават зрителите и професионалното жури.

Още за пилотното шоу може да прочетете ТУК, ТУК и ТУК