Уау! Някой учудва ли се, че новата S- класа вече се продава в... Дупница?

Новини
17:30 - 08 Декември 2020
11832
Уау! Някой учудва ли се, че новата S-класа вече се продава в... Дупница?

Новото поколение "Мерцедес" S-клас е вече в България. Преди десетина дни за първи път автомобилът е засечен у нас, а буквално преди четири дни официалният представител за България съобщи новината.

Значи е време лимузината да се появи на пазара за употребявани автомобили в Дупница, нали!? Няма лъжа, няма измама. Информацията предостави AutoClub. 

Дупнишките S-класи всъщност са две, и двете в модификацията S 400 d. Цената им е съответно 269 хил. лв. без ДДС за черната (Obsidian Schwarz Metallic) и 271 хил. лв. без ДДС за бялата (Diamond Weiss Metallic). 

Дори в сайта за автомобилни продажби - mobile.bg,се появи обява за черния модел "Мерцедес", гарантирайки, че е абсолютно нов - на 1 км пробег. 

За сравнение S 400 d от официалния доставчик за България започва на цени от 229 200 лв. с включено ДДС. Колите в Дупница оправдават значително по-високата цена с наличието на някои екстри, а и все пак са налични тук и сега.

И двата варианта са с удължено междуосие и еднакъв дизелов 6-цилиндров двигател с 330 к.с. и 700 Нм. Според обявите пробегът им е практически нулев - 1 км, като в случая можем да предположим, че противно на общоприетото не става въпрос за превъртян километраж.