Убитият македонец искал ласки от 14-годишния Михаил?

За престъплението момчето може да отиде в затвора за 5 години

Общество
12:00 - 28 Април 2023
3900
Убитият македонец искал ласки от 14-годишния Михаил?

Жестокото престъпление е извършено вчера от 14-годишния Михаил Х., който живее със семейството си в Слънчев бряг. Той нападнал жертвата си с дървен кол.

След смъртоносните удари по главата, невръстният убиец пренесъл тялото в гориста местност в района на ресторант „Бъчвата“ и го скрил с дъски. Полицейските служители обаче много бързо открили както трупа, така и извършителя. 

По информация на запознати до убийството се е стигнало, след като възрастният мъж намекнал за интимни отношения с малолетния Михаил. Двамата са се засекли в Слънчев бряг, след което македонецът предложил на 14-годишното момче да го почерпи. По време на срещата му предложил да отидат на по-усамотено място, където да правят секс. Малкият побеснял, взел дървен кол и започнал да го налага по главата. Няколко удара били достатъчни, за да убие на място, съобщава "Флагман". 

От полицията обаче все още не потвърждават дали това е истинската причина за престъплението. Те работят по всички версии, включително и грабеж. Тепърва ще се установява какви са били мотивите на Михаил. Той бил доста проблемен, хората от обкръжението му също имали криминални регистрации. 

Ако бъде признат за виновен, 14-годишният Мишо ще лежи в затвора до 5 години, тъй като се касае за малолетно лице.  

Игор живее в Слънчев бряг от години, има регистрация за временно пребиваване у нас. За последно е влязъл в страната ни на 24.01.т.г. през ГКПП – Гюешево.