Убитият пенсионер Мильо блудствал 4 г. със сестрата на Юмер

20-годишният младеж пребил до смърт похотливеца и изхвърлил трупа му в река Луда Камчия

У нас
15:55 - 04 Август 2021
2671
Убитият пенсионер Мильо блудствал 4 г. със сестрата на Юмер

20-годишният Юмер Юмер, който е обвинен за убийството на възрастен мъж от село Дъскотна е извършил престъплението, защото 71-годишния Михаил Михалев-Мильо блудствал с непълнолетната му сестричка. Това стана ясно в съдебната зала в Бургас, където преди малко се разгледа мярката за неотклонение на младежа.

Пенсионерът имал интимни отношения с момичето от около 4 години.

През април т.г. срещу Юмер има влязла в сила присъда за нанасяне на средна телесна повреда спрямо Мильо, тъй като младежът многократно правел опити да предупреди жертвата да не доближава сестра му. Въпреки това враждата между тях продължавала. Адвокатът му Рамадан Бехчет Нуретин посочи, че 20-годишният младеж е искал само да сплаши пенсионера, а не да се стига до трагичния инцидент.

„Искал е да защити честта на семейството си. Сестра му е непълнолетна, а посегателствата към нея са били редовни“, каза адв. Рамадан Бехчет Нуретин пред Флагман.БГ и допълни, че Юмер е „доста нестабилен“и е нужно да му бъде назначена психиатрична експертиза. Съдът обаче отказа такава.

Убийството стана в понеделник рано сутринта в село Дъскотна, когато младежът отишъл пред дома на жертвата и започнал да троши с камъни колата на 71-годишния Михаил. Скандалът се разрастнал, когато Мильо се събудил и видял какво се случва. Юмер грабнал от земята дървен кол и нанесъл множество удари по главата и тялото на възрастния мъж, с което го умъртвил. След това завлякъл тялото до моста в края на селото и го хвърлил във водите на река Луда Камчия.

Бруталната сцена се разиграва пред очите на свители, сред които имало и деца. Така се стигнало до ареста на 20-годишния Юмер.