Убитият в Елхово Салиф оставя три деца

Новини
17:17 - 05 Април 2020
4858
Убитият в Елхово Салиф оставя три деца

Закланият в Елхово на 2 април 42-годишен мъж е бизнесменът Салиф Т - притежател на оборотно крайпътно заведение. Мъжът е женен с три деца, разказаха местни пред "24 часа". 

Салиф е открит с 15 прободни рани в дома на извършителя Стоян Б. на 19 г. След убийството, станало пред очита на майка му Таня, Стоян избягал от Елхово. Той се укривал известно време, но е задържан на следващия ден. Най-вероятно утре окръжната прокуратура в Ямбол ще поиска постоянен арест за младежа - най-тежката мярка за неотклонение.

Полицията работи по няколко версии, но една от основните е убийство заради лични мотиви, свързани с взаимоотношения между жертвата и майката на извършителя. Тя е работела в заведението на Салиф, казаха запознати с трагедията. За известно време убитият е бил работодател и на задържания младеж. 

На 2 април вечерта собственикът на крайпътното заведение, което обслужвало предимно турски тирове, е бил в дома на родителите на Стоян. Младежът, майка му и бизнесменът били в стая на първия етаж, а бащата - на втория. Малко след 23 ч. напрежението между Салиф и Стоян ескалирало и момчето грабнало един от кухненските ножове.

Синът намушкал госта 15 пъти, като забивал острието във врата и главата на жертвата.