Учен от НАСА: Извънземните живеят под океаните

Ако искате да се скриете някъде, това е идеалното място, подхвърля Кевин Кнут

Мистика
15:03 - 07 Февруари 2024
5259
Учен от НАСА: Извънземните живеят под океаните

Бивш изследовател от НАСА разкри дали извънземни обитават планетата ни. Според Кевин Кнут, изтъкнат учен, работил в Изследователския център "Еймс" на НАСА от 2001 до 2005 г., представителите на извънземна раса живеят под океаните ни.

Кнут изтъква, че има много причини, поради които извънземни биха избрали да крият корабите си под водата, а не на повърхността на Земята. "75% от повърхността на Земята е вода и ние имаме много малък достъп до нея. Така че, ако искате да се скриете някъде, това е идеалното място", споделя Кнут в подкаста Theories of Everything.

Скорошни наблюдения на НЛО включват кораби, които без проблем се движат между въздуха и морето.

Според Кнут от това може да се заключи, че извънземни, чиято родна планета е водна, биха имали много причини да се базират под водата.

"Ако произхождат от водна среда, водната среда на планетите ще бъде много по-добра за живот от атмосферната. Атмосферите имат нисък топлинен капацитет, така че температурата варира много,

получават се огромни температурни колебания.

И след това, преминавайки от планета на планета, се сблъскват с огромни температурни разлики в атмосферата: отидете на Марс и ще видите 100 градуса под нулата по Фаренхайт, отидете на Венера и ще видите 800 градуса по Фаренхайт.

Това е драматично.

И въздушното налягане също е драматично различно от планета до планета.", отбелязва Кнут.

Някои от най-достоверните наблюдения на НЛО през последните години са свързани с "трансмедийни" кораби, които пресичат вълните.

Той разяснява, че атмосферата на Венера е около 100 пъти по-плътна от нашата, докато марсианският "въздух" е около 100 пъти по-рядък. И на нито една от тези планети атмосферата не прави нищо, за да предпази планетата от космическа радиация или други опасности. По думите му съществуват всякакви проблеми, свързани с живота на повърхност, защитена само от атмосфера.

Докато, както в случая, извънземните са живели в океан,

преместването на друга планета с океан всъщност не би представлявало голяма разлика.

Налягането също ще бъде по-постоянно между океаните на различните планети. "Така че всъщност ще можете да намерите приятно място за престой, ако това е налягането, с което сте свикнали. Основните разлики ще бъдат в разтворените в океана химикали.", отбелязва Кнут.

Поради тази причина е много вероятно извънземните форми на живот, които посещават нашата планета,

да изберат да базират обитанията си под вълните, допълва ученият.

Но дори и някога да успеем да осъществим контакт с тях обаче, той съветва да не ги докосваме, тъй като биологията им вероятно е много по-различна от нашата и едно докосване би предизвикало всякакви ужасни химически реакции.