Учен твърди: Хора се кръстосват с извънземни

Създават се странни форми на живот, казва д-р Стивън Гриър

Мистика
19:46 - 15 Ноември 2023
9008
Учен твърди: Хора се кръстосват с извънземни

Ученият и изследовател на НЛО д-р Стивън Гриър твърди, че се правят тайни експерименти, покровителствани от правителството на САЩ, които според него включват комбиниране на човешка и извънземна ДНК, пише Daily Star.

В ексклузивно интервю за YouTube канала VLAD TV Гриър изразява съмнения относно възможността за естествено размножаване между видовете, но настоява, че са проведени междувидови класифицирани експерименти.

Д-р Гриър цитира не по-малко от 119 случая на удари на НЛО със Земята, като подчертава, че „нормалното“ възпроизвеждане между хора и извънземни е малко вероятно. Той изразява съмнения относно възможността за подобно събитие, въпреки че признава, че с използването на модерни технологии като CRISPR и клонирането могат да се постигнат някои резултати.

Според учения проведените експерименти, включващи сливането на човешка и извънземна ДНК, са създали странни форми на живот, отчасти човешки, отчасти извънземни. Той не изключва възможността за създаване на хибриди чрез съвременни генетични технологии.

Д-р Гриър също така разкрива, че има програми, насочени към създаване на съзнателен интерфейс между човек и машина, което според него е опит за хакване на навигационните системи на космическите кораби. Той подчертава, че тези тайни проекти не само се осъществяват, но и продължават. По време на разговора Гриър също така заявява, че извънземни кораби са били открити и изучавани от 30-те години на миналия век.