УДАРИ ДЪНОТО: Николай Марков щрака женски дупета на плажа (СНИМКА)

Вместо да се кефи на морето, Полковника бълнува руски шпиони, милиони и врагове на родината

Политика
18:00 - 30 Август 2024
9610
УДАРИ ДЪНОТО: Николай Марков щрака женски дупета на плажа (СНИМКА)

Независимият депутат Николай Марков изби рибата. От мераците за революция в парламента с "Величие" сега той стигна дъното. Веселите му истории от морето рязко изпростяха. От близо месец Полковника се е отдал на риболов и плажуване, като не спира да поства в социалните мрежи най-различни плоски истории.

Последната е придружена със снимка на розови играчки на плажа и... две стройни женски дупета. Според поста на Марков дамите го подслушвали с цел да разберат колко милиона е взел от враговете на родината.

"Докато играем с кофички на плажа, два специални обекта на руското разузнаване се приближават и подслушват, за да разберат колко милиона долара съм взел от враговете на родината. Предстои дамски гамбит на чуждото разузнаване срещу Марков & компания. Следва продължение...", пише Марков към снимката, на която се виждат плажните детски принадлежности и двете дами, пременени в изрязани бански костюми.

Не е ясно дали мадамите са разбрали какви са авоарите на полк. Марков, но ако отворят декларацията му пред Атникорупционната комисия, със сигурност ще останат изненадани. Според документа - към края на 2023 г. независимият депутат не е имал нито стотинка. Цялото му имущество се изчерпва с една къща, закупена през 1997 г.