Удо Диркшнайдер идва за емблематичен концерт

София е част от турнето по случай 40 години от излизането на "Balls to the wall"

Култура
14:43 - 24 Юли 2024
2306
Удо Диркшнайдер идва за емблематичен концерт

Удо Диркшнайдер (Udo Dirkschneider), въпреки своите 71 години, не спира да пее и да обикаля. Все още неотдъхнал от голямото си световно турне Touchdown, несломимият оловен войник от Вупертал обяви ново такова за 2025 г.. Разбира се, не пропусна любимата си България!

Очевидно Удо е чул скандиранията на феновете, които – независимо с кой репертоар излиза на сцената той – винаги си искат „Balls to the wall”, а към това се прибавя и кръглата годишнина – 40 години от излизането на един от най-емблематичните албуми на класическия хеви метъл. Добавяме присъствието на оригиналния басист на Accept Петер Балтес и ето... имаме достатъчно експлозив и детонатор за едно незабравимо метъл изживяване.

Шоуто на 12 април 2025 г. в зала „Христо Ботев“, София ще носи силен дух на автентична хеви метъл носталгия, но и свежестта, която остналите трима по-млади музиканти внасят в звученето. Самият Удо казва: „Нямам търпение да се върна към най-големия успех на моята банда Accept. Да излезем на сцената с Петер Балтес и да ударим целия албум „Balls To The Wall“ пред всички вас ще е една от върховите точки в кариерата ми!".

Билетите ще са в продажба от 26 юли, като първите 100 ще са н ацена от 60 лева. Останалите ще бъдат по 70, 80 и 90 лв., които ще са в деня на концерта.