Уил Смит е обмислял да убие баща си

Това разкрива актьорът в биографията си, която предстои да излезе

Свят
21:31 - 04 Ноември 2021
3441
Уил Смит е обмислял да убие баща си

Уил Смит и съпругата му Джейда напоследък нашумяха с това, че са открити и споделят лични неща, които повечето известни личности не биха.

И не само известни личности, но и обикновени хора. А в предстоящата си автобиография – „Уил”, която трябва да бъде пусната в продажба от 9 ноември, актьорът продължава линията на откровения.

По принцип в миналото Уил Смит е казвал, че отношенията с баща му са били проблемни, но от откъс от книгата, става ясно, че е имало момент, в който актьорът е обмислял дали да не го убие.

Смит пише в автобиографията си, че баща му е бил алкохолик и е биел майка му. Но въпреки това Уилям, който през 2016 г. почина от рак, винаги е подкрепял сина си. Според написаното, Уилям е бил във всяко едно звуказаписно студио, където синът му е записвал парчетата си, както и на премиерите на филмите му. И в тези моменти той винаги е бил трезвен.

Но една определена случка е повлияла много сериозно на Уил Смит. Според актьора, когато е бил на девет години, баща му (докато е бил пиян), е ударил майка му толкова силно в главата, че тя е припаднала за момент.

Смит пише, че тогава не е направил нищо, защото се е страхувал, но се е зарекъл, че един ден, когато порасне и стане достатъчно силен, ще отмъсти за майка си. И такъв момент му се е отдал години по-късно, когато Уилям е вече бил диагностициран с рак и не е можел да ходи сам.

Уил Смит съвсем открито споделя, че е имало момент, в който е трябвало да избута количката, в която баща му е седял, от спалнята до банята. Но по пътя минавал близо до стълби. Актьорът е честен, че за част от секундата през ума му е минало дали да не го бутне по стълбите, за да може най-накрая да изпълни обещанието си, дадено преди много години.