Уил Смит се завърна (ВИДЕО)

След шамара актьорът получи забрана за участие на церемонията за Оскарите за 10 години

САЩ
22:30 - 23 Август 2022
4408
Уил Смит се завърна (ВИДЕО)

На големия екран Уил Смит може смело се изправя срещу зомбита, извънземни и роботи, но тарантула в къщата му явно е способна да го накара да замръзне.

Ето така актьорът официално се завърна в социалните мрежи почти пет месеца след скандалния шамар на Крис Рок на Оскарите. След случката Смит получи забрана за участие на церемонията за 10 години.

В събота, 20 август, Уил Смит публикува видео в Instagram и TikTok, на което се вижда как заедно с най-големия му син Трей предпазливо се опитват да хванат и отстранят тарантула от дома им в Южна Калифорния. Откакто беше публикуван клипът натрупа пет милиона гледания в TikTok и почти един милион харесвания в Instagram.

"Какво, по дяволите? Това е голям... паяк", чуваме да казва във видеото Смит, докато снима.

Накрая Трей успява да захлупи тарантулата със стъклен съд, след което плъзва лист хартия под отвора му и така изнася животното от къщата. Междувременно Уил се обръща ужасено към сина си, заявявайки, че е млад и силен, и може да се справи с ухапването. 

"Това е най-големият паяк, който някога сме виждали", казва Трей. "Продаваме къщата", отвръща с хумор звездата от "Аз съм легенда".