Украинска астроложка каза кога ще свърши войната

Астрология
21:30 - 22 Март 2022
22974
Украинска астроложка каза кога ще свърши войната

Войната в Украйна върви към своя пик, убедена е астроложката Анна Федоренко. Тя сподели своите прогнози с украинците, пише УНИАН.

Нумеролозите също посочиха двата най-вероятни месеца, когато военният конфликт ще приключи – март или май.

17 март беше датата, след която подкрепата за Украйна се засилва. На свой ред Русия я очакват големи кармични неприятности, уверява Федоренко в профила си в социалните мрежи. Тя пояснява: ако става дума за човека – подобно положение на звездите би му вещало „огромно наказание, чак до смъртта“.

Вероятно, със засилващите се вътрешни проблеми на Русия е свързано и това, че от 24 март до 8 април се очаква рязка активизация на дезинформационната кампания, насочена по посока на Украйна.

Астрологът призовава в този период да не се вярва на непроверени източници на информация – особено, ако става дума за „сензации“ от рода на „Зеленски избяга от Украйна“ и „взрив в АЕЦ“.

В частност, много лесно човек ще може да се поддаде на паника от 30 март до 1 април. Русия в това време ще търпи загуби както във финансовата, така и в геополитическата сфери.

Това ще накара тази страна изключително агресивно да налива в ушите на украинците всичките си лъжи, които може да измисли.

Изостряне на военните действия астроложката допуска в началото на април, но още от края на месеца тя прогнозира край на военния кошмар за Украйна. Той ще придобие друга форма, уточнява Федоренко.