Украински топ балетист си пада по Путин

Сергей Полунин са направи трета татуировка с руския президент

През ключалката
20:49 - 11 Август 2022
6664
Украински топ балетист си пада по Путин

Украинският балетист Сергей Полунин са направи трета татуировка с руския президент Владимир Путин.

Това е третият портрет на Путин върху тялото на световноизвестния танцьор, който живее в Англия. Едно изображение се издига в центъра на гърдите, а другите две са по-малки на раменете. Съдейки по зачервяването на лявото рамо, танцьорът се татуирал съвсем наскоро.

Сергей прави първата си татуировка с Путин, докато живее в Англия (той беше най-младата звезда на Ковънт Гардън, но през 2012 г. внезапно напусна, казвайки, че суровата атмосфера на театъра убива артиста в него), „за да подкрепи президента на Русия енергично“.

В този ден в Русия се провеждаха президентски избори и Сергей Полунин, решавайки да даде своя принос, отива в салон за татуировки.

В интервю Сергей Полунин споделя, че преди да легне на масата на татуиста, той го попитал как е настроен към политиката. И едва когато чу, че е „нормално“, обявил желанието си.

Сергей показа новата си татуировка на абонати в социалната мрежа. Като творец Полунин знае как да поддържа интрига: снимката се появи без никакви надписи под нея. Последователите в коментарите, разбира се, бяха разделени на два лагера.

Някои осъждат и питат защо Сергей като толкова харесва Путин не живее в Русия?

Други абонати са сигурни, че Сергей има право да прави каквото си поиска с тялото си. „Сергей, колко си искрен! Колко сте смел! Какво щастие, че има такива хора!“

А самият Сергей Полунин не влиза в разгорещени дебати…