Уловиха Меган Фокс на излизане от клиника за пластична хирургия

САЩ
00:16 - 17 Декември 2021
4884
Уловиха Меган Фокс на излизане от клиника за пластична хирургия

Уловиха Меган Фокс на излизане от клиника за пластична хирургия. Актрисата отново отказва да признае, че ползва услугите на разкрасяващи процедури.

Фокс, като истинска лисица, се опитала да се изниже от клиниката в Бевърли хилс, без да бъде забелязана, но не успяла. Тя била заснета как се опитва да прикрие лицето и най-вече устата си, докато излизала.

Звездата посети The Diamond Face Institute, любимата клиника на нейната приятелка Ким Кардашиян. Институтът "Diamond Face" е клиниката на известния пластичен хирург д-р Джейсън Б. Даймънд, който отдавна се хвали с клиенти знаменитости като Ким Кардашиян, Криси Тейгън и Хилари Дъф.

В момента холивудската актриса Меган Фокс е довела децата си в София за снимките на Непобедимите 4, съобщава гръцкият сайт Proto Thema, който ги изловил на една от техните разходки в Солун. „Целият екип си тръгна с много добри впечатления за България, където да заснеме последните сцени за екшъна“, пише изданието.

Папараците са спипали Меган Фокс с трите й деца от брака с актьора Браян Остин Грийн и актуалното й гадже - рапъра Машин Гън Кели. 

Превод от в. "Дейли мирър"