Умрял ли е Майкъл Джей Фокс от "Завръщане в бъдещето"?

Култовият актьор се мъчи с болестта на Паркинсон от 1991 г.

Шоу
16:39 - 26 Юли 2022
24039
Умрял ли е Майкъл Джей Фокс от "Завръщане в бъдещето"?

Извратен фейк, твърдящ, че изпълнителят на главната роля в "Завръщане в бъдещето" Майкъл Джей Фокс е починал, обиколи светкавично социалните мрежи в последните часове и стигна до реномирани издания като британския в. "Сън". Оказа се, че става въпрос за умишлено пуснат слух, който вкарва в гроба симпатичния канадски актьор за пореден път.

През 2018-а година стотици медии разпространиха информацията, че Майкъл е починал от пневмония, но болният от Паркинсон комик се оказа жив и здрав. Такава е и ситуацията в момента, като говорител на актьора отрече всякакви слухове за кончина на своя клиент.

Майкъл Джей Фокс беше диагностициран с болестта на Паркинсон през 1991 г., само на 29, което той разкри пред обществеността седем години по-късно. По това време лекарите го информирйт, че му остават приблизително "десет добри работни години". Въпреки това канадският актьор продължи да работи в киното и телевизията до неотдавна, като през 2020 г. обяви официално оттеглянето си поради влошено здраве.

У нас Фокс е познат освен с филмовите си участия и с ролята си в сериала "Шеметен град", за който получи "Златен глобус" през 2000-ата година. По-късно Майкъл сеоттегли и повери ролята си на Чарли Шийн.Болният от Паркинсон комик Майкъл Джей Фокс се завръща в телевизията -  Развлечение - Дневник

С великия Мохамед Али на световна конференция за борбата с Паркинсон