Уникален случай! Американка роди близнаци два пъти в една и съща година

През 2019-та казахстанката Лилия Коновалова също родила близнаци с разлика 2 месеца и половина

Куриози
10:39 - 13 Януари 2020
7294
Уникален случай! Американка роди близнаци два пъти в една и съща година

Жителка на американския град Уест Палм Бийч, Флорида, роди близнаци два пъти в една и съща година, съобщи WPTV-TV.

През март 2019 г. Александрия Уолистън родила близнаци, които кръстила Марк и Малахи. През май тя разбрала, че отново е бременна и отново с близнаци. И така, на 27 декември се родили Кайлън и Калеб. "Никога не съм си представяла, че мога да родя близнаци", призна младата майка.

Наскоро Уолинстън научила, че и двете ѝ баби също са били бременни с близнаци, но са ги загубили по време на раждането. „Изглежда са ми изпратили тези деца от небето", каза тя. Освен близнаците, американката има и тригодишна дъщеря. "Честно казано, тя има доста сложен характер. Сякаш съм отгледала не едно, а две деца наведнъж", добавя американката.

В понеделник, 6 януари, Калеб е изписан от интензивното отделение за новородени. Брат му Кайлен все още е под наблюдението на лекарите. Уолистън чака цялото семейство да се събере, за да организира празненство. „Сякаш съм ударила джакпота два пъти“, обобщи многодетната майка.

През 2019 г. беше съобщено, че 29-годишна жителка на казахстанския град Уралск Лилия Коновалова, родила близнаци с разлика 2,5 месеца. Този рядък случай в медицинската практика се обяснява с анатомичната особеност на тялото на Коновалова - двойна матка.