УНИКАЛНИ СЕЛЯНДУРИ! Младежи се събуха и подремнаха в метрото

Актуални новини
21:44 - 11 Декември 2019
5704
УНИКАЛНИ СЕЛЯНДУРИ! Младежи се събуха и подремнаха в метрото

Снимки на двама младежи, объркали влакче на столичното метро с хотелска стая, се превърна в хит в мрежата. Кадрите със спящите момчета се появиха във фейсбук групата „Забелязано в София” и продължават да се радват на лайкове и куп коментари.

„Нани бу” е озаглави поста си мъжът, запечатал отмарящите граждани. По всичко личи, че двамата са много изморени и изобщо не им пука, че влакчето на метрото не е място за спане. Те са се излегнали удобно, като единият дори е опрял глава на гърдите на другаря си. И е събул обувките си. Не е изключено младежите да се прибират след бурен купон, където са прекалили я с алкохол, я със забранени упойващи вещества.

И докато едни фейсбук потребители се възмущават от поведението им, други укоряват автора на кадрите. „Защо снимате хората то бива простотия ама това българина, безделник е страшно нещо голяма работа заспали са момчетата и толкова”, възмущава се млада дама. А по-паметливи бързат да припомнят подобни случки, разиграли се в метрото. Има и такива, които намират прилика между единия мъж и рап изпълнителя Криско.