Уникални снимки: Принц Чарлз по бански за първи път от 1983 г.

Престолонаследникът демонстрира плочки на 70

Новини
08:00 - 20 Март 2019
5812
Уникални снимки: Принц Чарлз по бански за първи път от 1983 г.

Принц Чарлз е най-възрастният престолонаследник в историята на Британската империя, след като в края на миналата година закръгли 70. Това обаче не му пречи да се намира в перфектна физическа форма, което доказват първите му папарашки снимки по бански от 1983-а година насам.

Синът на кралица Елизабет II и съпругата му Камила са на 10-дневна ваканция на Карибите, където бяха изловени от фотографи на местната агенция "Мега". Двойката плажува с охрана от трима навъсени агенти. Чарлз без свян демонстрира мускулесто тяло с минимални телесни мазнини въпреки напредналата си възраст, която се издава само от старческото, побеляло окосмение.

Принцът е известен със строгия си фитнес режим и до днес играе поло всяка седмица. Той никога не е пушил и почти не употребява алкохол. Отдадеността към здравословния живот дължи на Нейно величество. Елизабет не толерира пороците, тъй като татко й Джордж VI и сестра й Маргарет умират млади от рак на белия дроб.

Когато за последно Чарлз беше нащракан от папараци гол до кръста, той още беше щастливо женен за Даяна - в далечната 1983 г. Вторият му син Хари, който днес чака дете от Меган Маркъл, още не беше роден.