Уникално! Автомобилният парк на Пол Погба на стойност 1,6 млн. паунда (ГАЛЕРИЯ)

Новини
15:38 - 15 Май 2019
3943
Уникално! Автомобилният парк на Пол Погба на стойност 1,6 млн. паунда (ГАЛЕРИЯ)

Пол Погба може и да демонстрира колебливи игри на терена с екипа на Манчестър Юнайтед и да има проблеми с феновете на отбора, но няма проблеми с харченето на парите си.

Френският национал, който вдигна световната титла през 2018 година и все още държи трансферния рекорд от 89.3 милиона паунда за преминаването си от Ювентус при Червените дяволи, е доста екстравагантен. Тй купи невероятно изработени пръстени на своите съотборници за титлата на Световното в Русия, а често прави и благотворителни дарения.

Голямата му страст извън футболния терена са автомобилите. След завръщането си в Манчестър, Погба беше забелязан да шофира уникални модели возила - кое от кое по-скъпо и по-хубаво.

Оказа се, че невероятната му колекция, която държи в гаража, е на стойност 1.6 милиона паунда!

Повечето от колите 26-годишният Пол Погба е придобил след завръщането си на "Олд Трафорд".

MERCEDES GLS 4X4
Когато се завърна ва Юнайтед през 2016-та Погба заложи на сигурността и се довери на комфорнтия Mercedes GLS 4x4, който струва 71 465 паунда. Той е по-просторен от Land Rover Discovery и побира 7 души на три реда. Тежи почти 3 тона и развива 60 мили в час за 5 секунди. Между другото - това е най-продаваният автомобил в Америка.

AUDI RS6 POWER R
Явно чувствайки необходимостта от надеждност и мощ, но с по-малко пространство и комфорт, Погба премина на друго ниво. Този автомобил струва 105 000 паудна и го карат повечето звезди на Барселона - Лео Меси, Луис Суарес и Жерар Пике. Може да развие скорост до 200 мили в час, а за 3.7 секунди вдига 100 км/ч.

ROLLS-ROYCE WRAITH
Когато се казваш Пол Погба - пътуването със стил означава всичко. Не беше нужно да мисли много, когато французинът закупи Rolls-Royce Wraith Black Badge през 2018-та. Цената е 286 410 паудна, като това е най-скъпата кола в колекцията на халфа. А когато не е зад волана, той често наема шофьор да го вози. А това един път притесни мениджъра Жозе Моуриньо, когато му заяви, че няма да пътува с клубния автобус за мач, а със своя Ролс-Ройс.

LAMBORGHINI AVENTADOR
Неписано правило - ако сте известен футболист, то в колекцията си трябва да имате едно "Ламборгини". Този модел струва 271 146 паудна, като освен Погба, такъв кара и футболистът на големия съперник на Юнайтед - Сити, Серхио Кун Агуеро. Тази супер кола може да вдигне 218 мили в час и да развие 100 км в час само за три секунди. И е много красив.

BENTLEY FLYING SPUR
Това е най-бързата кола с четири врати - 202 мили в час. Това беше и първият избор на Пеп Гуардиола, когато стана мениджър на Манчестър Сити. Цената му стартира от 132 800 паудна, но се съмняваме, че Погба си е закупил опростената версия без много екстри. Вътре също е много луксозно - кожен салон, Wi-Fi, а също така вдига 62 мили за 4.2 секунди.

MASERATI QUATTROPORTE
Може би Погба е понаучил нещо за италианските коли от престоя си в Ювентус. Което обяснява и защо е избрал зашеметяващия Maserati Quattroporte GTS GranSport. Този автомобил е пълен с екстри - стартовата му цена е 115 980 паудна, има плюшени кожени седалки, хромирани покрития, алуминиеви джанти, а 8.4-инчовата система, съчетана със съвременната стереосистема Harman и Kardon, демонстрира класа, когато става дума за забавление и звук. Quattroporte GTS GranSport е много нисък и е способен да развие до 194 мили в час.

Клубният Chevrolet
Много футболисти на Манчестър Юнайтед отиват за тренировка с Chevrolet. Дори когато Сър Алекс Фъргюсън беше мениджър, той също управляваше такъв автомобил. Причината е, че Манчестър Юнайтед има многомилионна спонсорска сделка за 7 години с американския автомобилен гинат, обявена през 2017-та. Camaro на Погба е най-спортният модел, което предлага компанията, а и това удовлетворява любовта му към бързите коли. Това е и най-евтиният автомобил в колекцията на французина - 30 955 паунда.

FERRARI 812 SUPERFAST
Още през януари Пол Погба се оборудва с нов спортен автомобил - Ferrari 812 Superfast в жълт цвят, срещу 260 000 евро. Колата е способна да достигне 211 мили в час, което е малко по-бавно от неговия Aventador. Но ускорението му е невероятно - 62 мили в час за 2.8 секунди! Това е най-бързата кола в колекцията на Погба.

Най-добрият от всички останали
Наградата отива при струващия 220 000 паудна McLaren P1, който развива 60 мили в час само за 2.2 секунди. Съотборникът на Погба във френския национален отбор - Антоан Гризман от Атлетико Мадрид, също беше забелязан да кара такъв автомобил. Друг, които шофира този модел, е състезателят от Формула 1 Дженсън Бътън.

Освен това Пол Погба притежава и изключително красив Ferrari 488 GTB, който достига 205 мили в час, а също така беше избран за автомобил на 2015 година. Лесно е да се досетите защо. Не само, че е лъскав, но и се задвижва от 3.9-литров двоен турбо V8 двигател, като достига 60 мили в час само за 2.7 секунди.