УНИКАЛНО: Ловка жрица обра младо момче в Поморие

Летовник си плати за 2-часов сеанс, получи 30 минути ласки и остана без портфейл

Общество
16:44 - 30 Юли 2023
8560
УНИКАЛНО: Ловка жрица обра младо момче в Поморие

Нечувано самопризнание как е станал жертва на груба измама и обир от жрица на любовта, чиито платени услуги е ползвал, направи жител на Симеоновград, опарен от знойната дама в Поморие при последната си почивка. 

Младият Петър Андреев се оплака, че чинно си е платил за 2-часов сеанс при работничка в гранд хотела в Поморие, но след само половин час ласки, тя го обрала и офейкала с всичките му пари. 

Ето го целия му сигнал: 

"Бах на почивка с приятели в Поморие от 24.07 до 28.07 в Този хотел. Работи там като сервитьорка и камериерка, с допълнителни услуги. Предлага ги на всеки гост от хотела всеки ден. Та идва при мен и ме заговаря, след това се уговорихме за 2 часа платени компаньонски услуги. Всичко точно до тогава. Идва вечерта всичко точно пак.

Платих й за 2 часа, но Уви , след половиния час от услугите и добре, отивам до тоалетната, и като излизам ми беше откраднала всичките пари и документи . Свързах се с персонала на хотела, но те казаха , че не могат да направят нищо по въпроса!

Пазете се от ХРИСТИНА ДИМИТРОВА ГР ПОМОРИЕ ! Разказа ми , че има мъж, който не можел да прави …с и за това работела това нещо ! И до мъжа й да стигне да види що за стока има", жалва се симеоновградчанинът.