Уникум: Любовницата на Рачков със 7 години по-голяма от сина му

Новини
16:18 - 06 Август 2020
18869
Уникум: Любовницата на Рачков със 7 години по-голяма от сина му

Настоящата любима на комика Димитър Рачков - Анита Димитрова, е само със 7 години по-голяма от сина на актьора, изчисли Lupa.bg. Знойната блондинка от Хасково е едва на 21 лазарника, а Димитър Рачков-младши е на 14 години. Дето се вика, може да са брат и сестра.

Това никак не притеснява бившият любим на Мария Игнатова. Дребният комик се радва на силиконовите прелести на Анита, която е цели 26 години по-млада от него. 

Розово зайче на "Плейбой"

Анита Димитрова стана известна покрай еротичния конкурс „Мис плеймейт” през 2017 г. Тогава тя се класира на едно от почетните места. 21-годишната блондинка и Рачков имат връзка от края на 2019 г., но вече не крият отношенията си. 

Анита обича да се снима в тоалетни, пред бидета

Силиконовата Анита твърди, че е от състоятелно семейство и е свикнала да води висок стандарт на живот, а Рачков не спира да я глези. Комикът вече е запознал любимата си и със сина си, който приел добре новата си мащеха. 

"Всички се чудим какво намери Митко в Анита, освен външния вид. За какво ли си говорят, ако въобще си говорят?! Имат огромна възрастова разлика и най-вероятно интелектуална бездна помежду си. Малко са случаите с щастлив край за такива връзки", коментират от обкръжението на актьора.