Управител на емблематичен ресторант в Бургас загина при нелепа катастрофа

Тодор Арабаджиев изхвърчал от пътя и се блъснал в дърво

Топ
16:55 - 19 Юли 2022
4607
Управител на емблематичен ресторант в Бургас загина при нелепа катастрофа

36-годишен мъж, управител на популярно заведение в Бургас, е загинал при зверски удар по пътя Средец-Бургас. По данни на полицията катастрофата е станала около 12,45 ч. на 17 юли.

Тодор Арабаджиев бил зад волана на лек автомобил "Алфа Ромео 147", когато по неизяснени причини изхвърчал от пътя и се блъснал в дърво. От удара Арабаджиев издъхнал на място.

По информация на Флагман.бг той е служител на култовата верига Dock 5, която управлява едноименния луксозен ресторант и най-голямата дискотека, намиращи се на територията на Морската гара в Бургас. От няколко месеца Тодор Арабаджиев е заемал високата позиция на управител. Бил е изключителен професионалист, амбициозен, който непрекъснато се развивал.

„Тодор от много години се занимава с ресторантьорство. Работел е във висок клас заведения както у нас, така и в чужбина. Дълги години е бил в София, но преди няколко години се върнал, за да продължи кариерното си развитие в Бургас. Първоначално работеше като сервитьор в емблематичния ресторант DOCK 5 на Морска гара, а впоследствие стана и управител на заведението“, разказаха негови колеги.