УРА! Новото гадже на шеф Манчев: Измислих хапче срещу рак и коронавирус!

През ключалката
13:00 - 29 Декември 2021
13773
УРА! Новото гадже на шеф Манчев: Измислих хапче срещу рак и коронавирус!

Новата интимна половинка на палавия тв готвач Иван Манчев - Елина Бека, е измислила как да пребори рака и коронавируса с ново лекарство и терапия. В момента влюбената двойка, заедно с дъщерята на Елина, се намира в Берн, където шармантната дама движи своя бизнес.

„Вие ме познавате от преди като годеницата на шеф Иван Манчев. Много пъти се опитах да съобщя, че не съм само годеница на Иван /разбирам, че е интересна личност позната от телевизионния екран / но самата аз имам много сериозна бизнес история“, обясни красавицата пред "Хотнюз". „Заедно с Мила Гайдарска основахме фирмата "СПИКА МЕДИКАЛ ООД" ЕИК 206713158. Тази фирма е нова и директно инвестирахме първоначален капитал от 10 хиляди лева заедно. Но имаме план да стигнем до 1 милион до края на 2023 г. СПИКА има лиценз на две много важни патенти за лекарства и процедури за лечение срещу Covid-19 и срещу рак. Планираме да тестваме тези лекарства на пациенти в България /доброволно в болниците в провинцията/ и след това да договорим за права, производство и дистрибуция с големи концерни в САЩ."

"Лично аз имам медицинско образование и говоря перфектно английски. Нашата цел е да стигнем много далече и СПИКА/SPICA да стане фирма с оборот повече от 100 милиона долара годишно и евентуално да влезе в Насдак и да стигнем капитализацията на повече от US$ 1 милиард до 2026 г. Заедно с новата фирма притежавам и инвестиционна фирма "Билборд Инвест" ЕООД, ЕИК 202598025, която инвестира на електронни билбордове в страната и чужбина. Капитала на фирмата е над 150 хиляди лева и планирам да го увелича на 1 милион през 2022 г. за да може да се фокусирам на повече пазари извън България. България трябва да знае, че има млади хора с амбиции да правят чудеса и да се прославят на международно ниво, даже и на борсата Насдак“, обяснява амбициозните си планове Бека.