Уран носи драматични промени за 3 зодии

Актуални новини
21:00 - 07 Февруари 2024
12331
Уран носи драматични промени за 3 зодии

Уран, планетата на бунта и разрушението, се премести в знака Телец през март 2019 г. и ще остане там до 2026 г. Именно във връзка с този аспект през последните няколко години преживяваме глобални промени в световен мащаб, чийто апогей ще настъпи през настоящата 2024 година.  

На представителите на кои зодии ще се отрази най-силно този транзит? За това ни разказа тарологът Галина Янко: 

Телец (21 април - 20 май) 

Уран ви принуждава да нарушите правилата и да излезете от зоната си на комфорт. На първо място това ще се отрази на социалния ви живот: ще се отървете от връзки, които не ви носят полза и удовлетворение и

ще установите комуникация с хора, които имат харизма, власт и влияние.  

Уран също така ще работи на по-дълбоко ниво, помагайки ви да трансформирате вашите вярвания и нужди. Целите ви може никога повече да не бъдат същите, тъй като влиянието на планетата разширява вашата перспектива. Докато се опитвате да намерите отговора на въпросите си, ще откриете нови интереси или ще осъзнаете, че притежавате умение, което струва много повече, отколкото сте предполагали. 

Скорпион (23 октомври – 21 ноември)  

Оставянето на миналото ще отвори врати, които водят до нови перспективи. Този път вашият фокус ще бъде върху финансите, бизнеса, освобождаването от емоционални блокажи и трансформирането на живота ви. Пуснете се по течението и вижте накъде води.  

Вашето ежедневие може да се промени завинаги,

тъй като Плутон също се захваща за работа, разкривайки скритите ви таланти. Това небесно тяло може да подобри вашето възприятие, да насърчи синхрона с хората около вас и да ви вдъхнови да станете най-добрата версия на себе си. Ще разберете към какво имате естествен афинитет и това може да е възможност да започнете бизнес или проект, който ще стане популярен и печеливш.

Водолей (20 януари - 18 февруари) 

Няма да търсите удовлетворение в повърхностни занимания, а ще се стремите към по-голяма дълбочина. Имате ли артистични таланти? Развитието им може да бъде много полезно за ума, тялото и духа.  

Ще постигнете майсторство във всичко, с което се захванете.

Освен това Плутон се премества във вашия знак преди края на тази година, което може да задълбочи вашето съзнание за минали проблеми. Това е чудесен момент да се освободите от нещата, които са ви спъвали. Това няма да стане за една нощ – ще трябва да се ангажирате с процес на промяна, който ще доведе до успехи.