Урок по стил: Лейди Гага и Джей Ло огласиха Капитолия

Латинодивата блесна от глава до пети в Chanel, а поп звездата бе с тоалет на модна къща "Скиапарели"

Новини
13:50 - 22 Януари 2021
1346
Урок по стил: Лейди Гага и Джей Ло огласиха Капитолия

Гласовете на Лейди Гага и Дженифър Лопес огласиха церемонията по встъпване в длъжност на 46-ия президент на САЩ Джо Байдън. Гага изпя химна със златен микрофон под съпровода на оркестъра на американските военноморски сили. На палтото й бе закичена огромна брошка - златен гълъб. Той бе с клонка. Всичко това бе послание за мир. Тоалетът й е дело на модна къща "Скиапарели" по дизайн на Даниел Розбъри. 

Дженифър Лопес  изпя своя версия на американската патриотична песен „Тази земя е твоята земя“, като вкара и елементи от своя хит "Let's Get Loud". Песента беше призив за това, че Америка трябва отново да се обедини и цялата нация да загърби различията. 

Изпълнението на Лопес дойде след като Камала Харис положи клетва като вицепрезидент на САЩ. 

Джей Ло блесна от глава до пети в Chanel и светеше в бяло, а до нея по време на церемонията беше годеникът й баскетболистът Алекс Родригес. Двамата си направиха уникални снимки на стълбите на Белия дом, като освен романтични кадри, на някои от фотосите бяха с целия екип на изпълнителката.

Бялото е символ на новото начало и на надеждата. Тези две неща залягат и във визията на Байдън за бъдещето и обединяването на американците. Певицата бе заложила и на перли, които пък символизират надежда, целомъдрие и скромност. Именно това демонстрира като поведение по време на речта си и Джо Байдън.

И двете дами показаха екстравагантна визия и демонстрираха завидните си гласовите данни. Церемонията обаче премина без публика заради мерките срещу коронавируса и военната обсада на Капитолия.