Урок! Родители пребиха до смърт дилъри на дрога

Новини
19:22 - 30 Януари 2020
19605
Урок! Родители пребиха до смърт дилъри на дрога

Когато няма кой да ти помогне, опитваш сам. Това се казва и в онази прословута приказка за неволята. В руския град Барнаул родители взеха нещата в свои ръце и се справиха с наркодилъри - мъж и жена, които зарибявали с дрога учениците във първи, втори и трети клас.

Целта била малките да тръгнат по лошия път и, естествено, след това да пазаруват от тях - екстази и други подобни "удоволствия".

След множество сигнали към полицията, резултатите били нулеви. Тогава родителските тела поели инициативата и заловили грешниците.

След това, типично по руски - безкомпромисно и жестоко, ги пребили. На снега - без дрехи, почти голи, с шутове в лицето, удари навсякъде по тялото и с помощта на полицейски палки.

В един момент мъжът и жената останали бездиханни, но милостта била нулева и бесните родители продължили да ги налагат яростно.

"Много ми е интересно дали сега ще се осмелят отново да пробутват боклуците си на децата? Или дали други след тях ще опитат да зарибяват малките", коментира участник в саморазправата.

"Каквото и да са сторили, не могат да се пренебрегват законите. Има си и съд за тази работа. Това могат да го сторят само диваци, които не са чували за цивилизация", сподели човек, станал косвен свидетел на сцената в социалните мрежи.