Уругвай, Дания и Англия бяха представени с уникални клипове (ВИДЕО)

Сега остава да видим дали тези отбори ще сторят това и на терена

Спорт
20:28 - 15 Ноември 2022
3271
Уругвай, Дания и Англия бяха представени с уникални клипове (ВИДЕО)

С уникални видеа в социалните мрежи бяха представени три от участниците на Мондиала. Уругвай, Дания и Англия показаха, че са на ниво в монтажа и идеите, но сега остава да се види дали ще сторят това и на терена.

Клиповете се радват на голяма популярност сред феновете, а възхитата от тях е голяма, тъй като се вижда, че е положен много труд и е направено с много любов. Е, този път видяхме нещо различно.

С уникално видео беше обявен националният отбор на Уругвай за Катар 2022. Играчите бяха представени с фланелки в родните си градове от деца, домакини, майки, строители, шофьори, фенове и дори един сокол.

Защитникът на Барселона Роналдо Араужо попадна в групата на Уругвай за световното първенство в Катар, което започва на 20 ноември. 23-годишният футболист не е играл от доста време заради контузия в бедрото.

В състава на Диего Алонсо са още ветераните Луис Суарес и Единсон Кавани, и двамата на по 35 години. За тях това ще бъде четвърти и последен Мондиал.

Нападателят на Ливърпул Дарвин Нуниес, който струва 85 милиона паунда, също ще се качи на самолета за Доха.

Изгнаникът в Манчестър Юнайтед Факундо Пелистри, който не е играл нито минута този сезон под ръководството на мениджъра Ерик тен Хаг, също заминава.

Двукратните световни шампиони са в група H с Португалия, Южна Корея и Гана.

При Дания бяха показани различни кадри и местности от страната, а различни хора издигаха на плакати ликовете на футболистите, представени по линии.

Англичаните заложиха на анимацията, което се понрави на феновете - отново нещо различно.