US пилот: На Земята има извънземни технологии

Дейвид Фравор снима НЛО, докато пилотира изстребител

Мистика
15:21 - 09 Декември 2020
5559
US пилот: На Земята има извънземни технологии

Пилотът на американските военновъздушни сили Дейвид Фравор е един от онези, които се срещат и снимат НЛО край бреговете на Сан Диего през 2004 г. Пентагонът все още няма ясен отговор за този инцидент, пише Daily Star.

Необичайната среща с НЛО, заснета от пилотите, се превърна в една от най-известните сензации. По това време Пентагонът официално обяви, че не разбира пред какво са изправени пилотите-изтребители. Въпреки това Фравор изрази увереност, че НЛО са извънземни превозни средства и правителства на страни по света са се сдобили с тези технологии, като активно ги използват. Според пилота има голяма вероятност правителството на САЩ да притежава извънземни технологии и внимателно да ги крие.

В едно от интервютата си Фравор е попитан дали правителствата на някои държави могат да притежават извънземни технологии. Той отговаря, че е напълно възможно, достатъчно е да се анализират видеокадрите, в които са записани полетите на неидентифицирани обекти. Правителствата могат да се доберат до непознати на науката технологии, например чрез откриване на разрушен извънземен апарат или негови фрагменти. Това може да бъде всичко - от парче неизвестен метал до биологична материя, казва пилотът. Той не изключва, че някои от извънземните технологии вече се използват в безпилотни летателни апарати. Напоследък има забележим напредък в тази посока.