Устата на Анжелина и мустакът на Джони Деп ни пазят от COVID-19

У нас
12:27 - 22 Септември 2020
3586
Устата на Анжелина и мустакът на Джони Деп ни пазят от COVID-19

Атрактивни маски за лице с усмивката на красавицата Анджелина Джоли и сексапилният Джони Деп се продават в онлайн магазините срещу 6 лева бройката.

Това установи проверка на „Монитор“ в няколко онлайн сайта за продажба на предпазни маски срещу COVID-19.

Тези маски за лице са интересни и предпочитани от хората, защото освен цветни и различни, са и доста изгодни. Мераклиите могат да се сдобият и с герба на България под формата на маска, а цента е все една и съща – 6 лева, като за желаещите да купят маска има и подробно описание на съставните материали и платове.

Голям асортимент от цветове и анимационни герои пък е предвиден за малчуганите, които могат да избират да се предпазят от корнавирус с любимите си анимационни герой – Батман, Супермен, Колите и много други. Въпреки красотата на тези изделия, е важно и до каква степен предпазват. Красивата, симпатична и забавна маска може да накара детето да я носи, но е важно и до каква степен ще го защити.

Междувременно проф. Тодор Кантарджиев, директор на Национален център за заразни и паразитни болести, се възмути от безотговорното говорене, включително и на негови колеги лекари, че вирусът е слаб и се пренебрегва носенето на маски.