Устата се гаври с Ивка Бейбе: Баща ти трябваше да те изхвърли в мивка, мейбе!

Пандемията свърши - защо циците ти са още социално дистанцирани, пита рапърът

Шоу
20:46 - 06 Януари 2024
18888
Устата се гаври с Ивка Бейбе: Баща ти трябваше да те изхвърли в мивка, мейбе!

Рапърът-путиноид Иван Динев влезе в словесна война с популярната с некадърно тунингованите си гърди инфлуенсърка Ивка Бейбе.

Престрелката между двамата се разиграва по време на шоу, видеа от което обикалят TikTok. "Между другото, аз за първи път се виждам с Устата, това е нормално, защото аз в моя подкаст каня най-актуалните имена", изцепва Ивка, намеквайки, че рапърът е изпята песен.

Певецът обаче не остана длъжен на провокативната реплика, отправена към самия него и оставя водещата без думи.

Устата на Червения площад

"Ивка БейбИ, ако баща ти беше по-внимателен преди години щеше да си в мивка МЕЙБИ", забива Устата право в целта, като преди това подгрява с подигравката, че с ръста си Ивка можела да мине права пред бюрото срещу него. След това майтапите на неин гръб продължват с пълна мощ и Устата отново се спира на телосложението й.

"Тя е известна с две неща (гърдите). Ивка, пандемията свърши - защо са още социално дистанцирани, правят се, че не се познават? Толкова са отдалечени (въпросните цици), че всяка е със собствено часово време, но нека да не се шегуваме на гърба на Ивка, все пак там са гърдите й!", шеговито казва дуетната половинка на попфолк певицата Софи Маринова.