Ути Бъчваров емоционално: Хората с COVID-19 не сме чумави!

Изповеди
09:35 - 06 Юли 2020
3477
Ути Бъчваров емоционално: Хората с COVID-19 не сме чумави!

Ути Бъчваров обяви, че вече се е излекувал от коронавируса и се чувства добре. Пред Нова телевизия топ готвачът разкри, че месец е бил в социална изолация. Сега е здрав и даже е бил на море на родното Черноморие. До миналата седмица не си бях показвал носа, призна шоуменът.

"Благодаря на всички, които ми се обадиха. Много приятели и познати, които чуха, че съм болен, ме питаха дали са ми дали пари, за да кажа, че съм заразен и колко са били те. Питаха ме дали наистина са дали на Григор Димитров 1 млн. евро. Не са ми плащали нищо, разболях се", откровен бе Ути. 

"Хора ме обвиняваха, че съм заразил цялото Северно Черноморие и съм запалил цял район. Хора, утре може вие да сте заразени. Опитвайте се да проявявате емпатия. Нека си помагаме, не да се сочим с пръст", каза той. 

"Не реагирайте така драматично, по български, по балкански, ако някой е болен от коронавирус", добави Бъчваров. "Нямате представа какви тежки, патологични обвинения получих", добави готвачът. "Хората, които са болни от коронавирус, не са чумави - те са едни от нас", коментира Ути Бъчваров.

По думите му той е имал "малка симптоматика" - загуба на обоняние и вкус. Бъчваров заяви, че вече си е върнал вкуса и обонянието. Според него, най-важното е усмивката да не слиза от лицето ти.

Готвачът разкри, че е заразил свой съсед, защото се е наложило да му помогне и да го заведе в болница. "Тогава обаче не знаех, че съм болен. Просто помогнах на човек и го заведох в болница", добави актьорът. 

"Няма да кажа на кой къмпинг, но разбрах, че там има хора, които са болни от коронавирус и са решили да си останат там", разкри Ути Бъчваров.