Уволнен заради вируса удари милиони от лотария

Куриози
16:29 - 21 Април 2020
3120
Уволнен заради вируса удари милиони от лотария

Мъж остана без работа заради пандемията от коронавирус, но получи моментално възмездие – спечели 2,4 милиона паунда от лотарията, пише в. „Мирър”.

Неназованият късметлия, както много други по света, загубил работата си вследствие на кризата и от притеснение за това как ще се грижи за съпругата и бебето си, решил да си пробва късмета с едно билетче.

Не след дълго той станал победителят на голямата награда в австралийската игра „Set For Life“. Мъжът със сигурност може да е спокоен за финансовото си положение по време и след пандемията, защото ще получава по около 10 хиляди паунда на месец в следващите 20 години.

„Купих билета онлайн. Проверих резултатите вечерта и видях, че съм спечелил. Не можах да повярвам и веднага събудих жена ми, която извика от радост. Невероятно е – няколко пъти презаредихме страницата в сайта, за да сме сигурни, че е истина.

Не мигнахме цяла нощ. Гледахме телевизия и обсъждахме какво ще правим. Чувството е чудесно – ние сме младо семейство с малко дете и това това със сигурност ще ни уреди до живот. Откакто загубих работата си бях много стресиран, така камък ми падна от сърцето“, споделя мъжът.