Ужас: Арабин потроши 14-годишно момиче и опита да го изнасили в София

Детето е било ритано и удряно по цялото тяло, разказа председателят на клуб “Родолюбие и отечествознание” Владимир Чешмеджиев

Общество
15:51 - 08 Октомври 2024
15476
Ужас: Арабин потроши 14-годишно момиче и опита да го изнасили в София

Нов случай на побой, извършен от бежанец в София. За него разказва председателят на клуб “Родолюбие и отечествознание” Владимир Чешмеджиев. Жертвата на насилието е момиче на 14 г., което е разхождало кучето си в квартал "Лозенец". 

Владимир Чешмеджиев

Ето историята на невръстната ученичка: 

По време на ежедневната разходка на кучето, към момичето се приближава мургав мъж от чуждестранен произход с голяма брада, който започва да ѝ говори на развален английски език. Макар и с трудност да си спомни, детето все пак е успяло да разпознае няколко комплимента на английски, които ѝ е отправил.
Докато той вървял до момичето и ѝ говорил на развален английски - то продължавало да върви с кучето си без въобще да отговаря или да се обръща към него. Това обаче явно е ядосало мъжа, който започнал да говори агресивно на арабски език и след като е огледал, че няма никого наоколо, я дръпнал за дрехите и започнал да я опипва по гърдите.

Направил опит да съблече дрехите ѝ и противно на виковете ѝ продължавал. В един момент С.И. успяла да го отблъсне от себе си с удар в лицето му и започнала да бяга от него, държейки на каишка вече лаещото си куче. В този момент мъжът от арабски произход, я догонва и ѝ нанася побой, като детето остава с множество травми от удари с юмруци и ритници по цялото тяло.

Нападателят замахвал с крошета с всичка сила, от които някои дори не уцелват момичето. В опит да се защити С.И. също замахнала, но вследствие на негов удар, загубила равновесие и паднала. Тогава арабинът продължил нападението като я изритал и в главата.

Това продължава минути, докато чужденецът не решава, че трябва да напусне района от съображение някой все пак да не го види.  С.И. е с изкарано медицинско на следващия ден и е подаден сигнал до съответните органи на реда. Отговорът в началото бил, че "няма камери в района". Съответно намирането на извършителя било много трудно.

"Защо разказвам всичко това? Защото истината е, че макар и този да е най-бруталният и противен случай за последните месеци, то тази година тормозът спрямо момичета и деца, преследването и опитите за блудство в София (и не само), са се превърнали в нещо обикновено. Няма как да замълчим и да прикриваме, че всички тези случаи и зачестяването им е вследствие на огромната мигрантска вълна. На факта, че центърът от Мария Луиза до НДК е напълно неразпознаваем. Не са разпознаваеми и лицата и образите, които ги обитават. Ежедневно в района децата, момичетата и жените са обект на подсвирквания и дебнене от групите в района. Огромна част от тези жертви са готови отдавна да застанат с лицата си и историите си, защото им е до гуша.

Тук е времето да си припомним, че само тази година случаите на наръгвания и заплашване с ножове в центъра бяха много. И то все от същата група индивиди. Само за летните месеци имаше наръгване на НДК, на Женски пазар, на Пиротска и вадене на ножове пред Халите. Отново - същите. Отново - нулеви действия от органите на реда. Всеки може сам да намери новините в интернет. Както стана ясно, поставянето на въоръжени с автомати патрули от МВР в района се оказва напълно безпредметно и безсмислено. Точно докато се патрулираха тези месеци, обраха магазини на Витошка. Обирджиите бяха спряни от случаен минувач, който когато извика полицаите, му отговориха да не им държи такъв тон. Някой ще каже - "Ама само те ли го правят това? И българите го правят!!!" и после ще започне да сипе обвинения в расизъм и дискриминация", пише във фейсбук Чешмеджиев.