УЖАС! Бременната Сузанита се върна към наркотиците?

19-годишната певица се татуира и се държи като надрусана

Нещо за четене
20:45 - 23 Юни 2022
12781
УЖАС! Бременната Сузанита се върна към наркотиците?

Щерката на Орхан Мурад Сузанита май се е върнала към дрогата. В това се усъмниха последователите й, а причината са неадекватните й сторита, клипчета и танци в социалните мрежи. Бременната 19-годишна певица се държи като надрусана, забеляза Lupa.bg.

Сузи се раздели с бащата на бебето Марк Савов, изтри всички снимки с него, а след бившия дойде ред и на баща й Орхан Мурад, който бе заплашен, че ще бъде орезилен от наследницата си. За капак, тя се и татуира.

„Татус по време на бременност. Още не ми го побира главата“, пишат почитатели на Сузанита.

Не можем да разберем какво пише, но вероятно е нещо важно за певицата. Въпреки че това далеч не е първата ѝ рисунка по тялото, но е рисково да се рисува докато чака бебе.

Припомняме, че преди 2 години Мурад бе приета в център на борба с наркотиците. Младата изпълнителка на няколко пъти бе на ръба. Тя изпадна в абстиненция и получаваше паникатаки, тъй като не може да си вземе дозата.

Все още не сме сигурни дали тежкото лечение е дало положителни резултати и дали щерката на Орхан Мурад не се е завърнала към дрогата в трудния период, който изживява в момента.