Ужас! Лесбо sex във "Фермата"

През ключалката
16:00 - 14 Ноември 2019
6931
Ужас! Лесбо sex във "Фермата"

Зрителите на "Фермата" останаха шокирани от лесбо предложение за секс. В снощния епизод на шоуто Елизабет и Силвия, предложиха секс на футболистката Велислава, а в замяна на това тя да не ги предизвика на дуел, видя Lupa.bg.

Велислава остана втрещена от офертата им, но с удоволствие прие неприличното предложение. През тази седмица футболистката, която твърди, че си пада по мъже и има гадже извън шоуто, има право да избере срещу кого да се бие на дуел, а Елизабет се опитва да я умилостиви и да избегне сблъсъка с нея с цената на всичко.

Амбициозната Бети е готова да си легне с Вили, но не и да отиде на дуел с нея или да напусне шоуто. Русата футболистка, която далеч не е изкушаваща за мъжете, нахално попита и Силвия - "А ти какво ще ми предложиш да не избера теб?", при което маникюристката й отвърна "еми същото".

Така двете блондинки и брюнетката Бети заформиха лесбо тройка, а зрителите останаха слисани от чутото. За финал любовчийките обявиха, че отиват да се изкъпят и избръснат, за да не боцкат на избраницата си. Предстои да видим дали ще гледаме XXL кадри между жени в риалитито.